EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Symposium Samenwerken verdient meer! Het evenement voor de toeristische ondernemer van Overijssel

Op maandag 27 oktober organiseert de Provincie Overijssel het symposium Samenwerken verdient meer! in het IJsseldelta Center in Zwolle. Het evenement richt zich op de de toeristische ondernemer in Overijssel.

Als toeristische ondernemer kan een samenwerking met organisaties en ondernemers uit een andere sector heel interessant zijn. Maar wat levert het op? Met wie kan worden samengewerkt?  Hoe zet de ondernemer een nieuw product in de markt? En welke handvatten biedt de provincie om deze samenwerking te stimuleren? Al deze onderwerpen komen aan bod tijdens het symposium ‘Samenwerken verdient meer!’ op maandag 27 oktober vanaf 13.30 uur in het IJsseldelta Center in Zwolle.

Laat u inspireren en ontmoet!

Het symposium ‘Samenwerken verdient meer!’ is dé bijeenkomst voor alle toeristische ondernemers in Overijssel. Het wordt een ondernemende middag waarbij ook interessante samenwerkingspartners uit de sectoren cultuur, natuur, sport en zorg vertegenwoordigd zijn. Tijdens dit interactieve evenement kan de deelnemer op een laagdrempelige manier kennis maken met deze organisaties op de speciaal georganiseerde de cross-overmarkt. De kans voor de toeristische ondernemer om een samenwerkingspartner tegen het lijf te lopen.

Verder kan men zich deze middag laten inspireren door Ralph Keuning. Als directeur van museum de Fundatie weet hij als geen ander wat de meerwaarde is van samenwerken in de regio. En de Twentse marketingspecialist Robert de Groot van InC. Merkbeleving geeft nuttige tips over hoe de ondernemer succesvol kan innoveren. Tevens wordt er informatie gegeven over de subsidiemogelijkheden voor PMPC’s en vertellen ervaringsdeskundigen van CuliCaravan en Natuurlijk Dineren hun persoonlijke verhaal over unieke samenwerking.

Deze bijeenkomst organiseert provincie Overijssel samen met haar partners Saxion Hogescholen, Twents Bureau voor Toerisme, Marketing Oost en Kamer van Koophandel.

 

Programma

 

Aanmelden

Gerelateerde artikelen

Back to top button