Mooi ZwolleNieuws in 60 secondenNieuws uit ZwolleVoorpagina

►Mooi Zwolle: ‘Wandelroute Hoenewaardsepad’

Mooi Zwolle is het Fiets- en wandelprogramma voor de regio Zwolle. Vandaag nemen we je mee naar Wandelroute het Hoenewaardsepad in Hattem. Deze route heeft alles! Water, weide en bos. Loop langs het prachtige landgoed van de Hezenberg en kom langs leuke kiekjes zoals de de sluis of de watermolen.

Vadesto

Vadesto outdoor adventure is een outdoor centrum die verschillende activiteiten verzorgd op het water. Hier begin je met de wandelroute. Je kunt binnen terecht voor een versnapering en je kan daar de informatie halen over verschillende wandelroutes die je kunt lopen.


Landgoed Hezenberg

Tijdens de wandeling loop je langs het prachtige landgoed Hezenberg. Op dit landgoed staat een prachtige klassieke villa van 1851. De Hezenberg is ook een zorglandgoed voor mensen met een minder geestelijke gezondheid.


Herberg Molecaten

Verderop in het bos vind je Herberg Molecaten. Hier kun je langs om even lekker te geniet van een kopje koffie met iets lekkers. De herberg zelf een prachtige plek om te bezoeken en ook lekker rustgevend.


Praktische informatie

  • Start- eindpunt: Outdoor centrum Vadesto.
  • U Kunt parkeren bij Vadesto.
  • OV: Vanaf station Zwolle kunt u met bus 203 Heerde. U moet dan uitstappen bij Hattem Centrum en 700 meter lopen naar de Vadesto. De kosten voor deze reis is € 2,03 enkele reis. (kosten zijn berekend zonder abonnement)
  • Horeca: Herberg Molecaten

Gerelateerde artikelen

Back to top button