112 nieuwsNieuws in 60 secondenNieuws uit ZwolleTV KortVoorpagina

► VIDEO Rietweg en onderdoorgang Blalobrug volledig blank door wolkbreuk

Zwolle – Zware buien zorgden woensdagmiddag plaatselijk voor veel wateroverlast in Zwolle. Bijvoorbeeld op de Rieteweg in Zwolle waar een automobilist met zijn BMW stil kwam te staan in het klotsende water. De eigenaar had inmiddels de hulpdiensten gebeld om de auto met afgeslagen motor uit het water vlot te trekken.

Ondertussen waagden vele andere bestuurders de tocht door het wel 30 centimeter hoogstaande regenwater. Een enkeling ging echter rechtsomkeer om maar niet te stranden. De bezoekers van de Kringloopwinkel keken de zaak even aan. De parkeerplaats stond nog droog maar de toegangsweg naar de winkel was volledig ondergelopen. Wegkomen zonder natte voeten was er voor deze mensen niet bij.

Even verderop bij de Blalobrug kon het water ook niet weg. Het water spoot hoog op door de rijdende auto’s. De bus veroorzaakte zo’n waterverplaatsing dat de voeten van de instappende passagiers overspoeld werden.

Al dat water zorgde niet alleen voor overlast. Voor de jeugd die door de fietstunnel moest was het toch ook wel een beetje pret.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button