KabelkrantNieuws uit ZwollePEC ZwolleSportVoetbalVoorpagina

Zwols online kampioenschap voetbalquiz

Zwolle – PEC Zwolle en Voetbalquiz Zwolle organiseren samen een online editie van het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz! Tijdens de test kunnen de deelnemers hun kennis testen, genieten van unieke fragmenten en kans maken op prachtige prijzen.

De categorieën

De quiz test de algemene voetbalkennis en bevat vragen uit acht verschillende categorieën waaronder Eredivisie, stadions, portretfoto’s en uiteraard PEC Zwolle. Tijdens de quiz komen de nodige voetbalprominenten voorbij en het geheel wordt gepresenteerd door stadionomroeper Marco ten Kate.

Het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz is een begrip in Zwolle, maar ook in de rest van voetbalminnend Nederland. Het event is zeven keer eerder georganiseerd en alle voorgaande edities waren in rap tempo uitverkocht. Als de corona-omstandigheden er naar zijn, wordt er medio september weer een reguliere editie van het Zwols Kampioenschap Voetbalquiz georganiseerd in het Landstede Sportcentrum. Tot dat moment strijkt de winnaar van 24 februari met de glorieuze eer en kroont het zich tot de allereerste Online Kampioen Zwolse Voetbalquiz!

Aanmelden

Deelname aan de voetbalquiz is gratis, al wordt er wel een vrijwillige bijdrage gevraagd voor de projecten van de maatschappelijke tak van de club; PEC Zwolle United. Het is mogelijk om alleen of met een groep aan de quiz deel te nemen. De strijd kan worden aangegaan met een groep, dan dient één iemand zich aan te melden en zelf woensdagavond  24 februari verbinding te maken met de groep via bijvoorbeeld Zoom of Teams. Wanneer de deelnemer is aangemeld ontvangt die uiterlijk dinsdag 23 februari een e-mail met alle praktische informatie en een link om deel te nemen. De voetbalquiz begint om 19.30 uur.

Aanmelden

Gerelateerde artikelen

Back to top button