CoronavirusKabelkrantNieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Mentor Van der Capellen brengt op verrassingsbezoek aan leerlingen

Zwolle- Het zal je maar gebeuren. Zomaar ineens je mentor van school op de stoep. Het overkwam  de leerlingen van Jeroen Kraakman, docent Nederlands op de Van der Capellen Scholengemeenschap. Kraakman stapte afgelopen vrijdag op de fiets voor een ritje van 50 kilometer langs de huizen van zijn leerlingen. En die werden verrast met een  mooie hoodie met opdruk van de school en een chocoladereep. Een dag later deed hij het nog eens dunnetjes over met de auto om ook de leerlingen uit het buitengebied te verrassen.

Kraakman vond het mooi om zijn leerlingen weer een keer te zien: “ze vonden het eigenlijk allemaal wel heel leuk. Er was er één waarvan de vader zei: ‘ga maar even boven op de slaapkamer kijken’, en dan is het wel even schrikken als je docent in je kamer staat’.

Al met al een leuke hartverwarmende actie van de docent van de Van der Capellen Scholengemeenschap in Zwolle. Zeker in deze coronatijd waarin de leerlingen weinig fysiek contact hebben en overgeleverd zijn aan online-onderwijs.

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button