EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Zwolle krijgt groot trampoline-park

In Zwolle wordt volgend jaar een gigantische trampoline-hal geopend. Op bedrijventerrein De Vrolijkheid komt een 1500 vierkante meter groot park vol trampolines. Een investeringsmaatschappij uit Dubai hoopt in april 2016 de hal te openen.

Het de bedoeling dat er op nog grotere schaal gesprongen kan worden. Op De Vrolijkheid komen verschillende zones waarin geschakelde trampolines komen, maar ook een ruimte waar gebasketbald kan worden, schuin geplaatste trampolines staan en nog veel meer. Zwolle is de eerste locatie in Nederland waar het bedrijf MKIS een trampo-park wil bouwen. De planning is dat het komt bij het speelparadijs Djambo Kids Play. Ook wil het bedrijf het oude Sligro-pand uitbouwen om aan de 1500 vierkante meters te komen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button