Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Zwolle Groenstad organiseert bomenverkiezing

Zwolle – Bomen heb je in verschillende soorten en maten. Maar welke Zwolse boom is nou dé allermooiste? Zwolle Groenstad organiseert de verkiezing van de mooiste boom in een tuin in Zwolle. Een speciale jury kiest uit alle inzendingen de mooiste boom van Zwolle. De wedstrijd is 15 mei van start gegaan en loopt nog door tot 15 juni.

Iedereen uit Zwolle kan mee doen. Het is de bedoeling om een sprekende foto van jouw favoriete boom te maken. Daarnaast kun je een verhaal toevoegen over deze boom van maximaal 250 woorden. Waar staat jouw boom voor? En wat voor gevoel roept de boom bij jou op?

En heb je zelf geen boom in je tuin of helemaal geen tuin? Geen zorgen! Het is ook mogelijk om de boom van iemand anders te nomineren – met toestemming van de eigenaar. Als die boom wint, krijgt de eigenaar van de boom de prijs.

Meedoen kan via de website van Zwolle Groenstad.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: Vincent Corjanus

Hoi! Mijn naam is Vincent Corjanus. RTV Oost heeft mij geplaatst, namens de NOS, bij RTV Focus Zwolle om het team te komen versterken. Schrijven is voor mij hetzelfde als ademhalen. Of ik nou een achtergrondverhaal, een lied of een gedicht schrijf; het komt allemaal uit dezelfde bron. Als journalist deed ik interviews met o.a. Jules Deelder, Frank Boeijen en Barry Hay. Daarnaast ben ik dichter en singer-songwriter. Met mijn dichtbundels en poëtische popliedjes reis ik regelmatig stad en land af. www.vincentcorjanus.nl
Back to top button