Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Zeeuwse rockband BLØF geeft optreden in Hedon

Zwolle – De bekende Zeeuwse rockband BLØF geeft op zondag 16 april een optreden in het jubilerende Zwolse poppodium Hedon. In 2022 bestond de band maar liefst dertig jaar, iets wat groots werd gevierd met een jubileumconcert en een nieuw album. In het verlengde hiervan komt de band weer naar Zwolle. De kaartverkoop voor dit optreden start donderdag 26 januari om 10:00 uur via www.hedon-zwolle.nl en via het filiaal van Plato in Zwolle.

BLØF is een band die geen introductie meer nodig heeft. Als sinds de doorbraak in 1998 met Liefs Uit Londen en Aan De Kust scoort de Zeeuwse band elke paar jaar wel weer een nieuwe hit. Van de titeltrack bij de film Alles Is Liefde tot de megahit Zoutelande. Recenter bracht de band het nummer Omarm nogmaals uit, deze keer samen met rapper Ronnie Flex en vorig jaar kwam de band nog met het goed scorende album Polaroid met daarop de hit Horizon..

Met meer dan dertig jaar ervaring in de muziekindustrie zijn deze titanen niet meer weg te denken van het podium en zeker niet uit Zwolle. Op 17 en 18 november gaf BLØF nog twee uitverkochte concerten in Hedon die helaas vanwege de COVID pandemie meerdere keren werden verplaatst. En gelukkig kan Hedon ook dit jaar de band weer ontvangen. De kaartverkoop voor het optreden op zondag 16 april start op donderdag 26 januari om 10:00 uur.

Gerelateerde artikelen

Back to top button