Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

zeeuwse band Racoon in maart naar Hedon voor spaarzame clubshow

Zwolle – Op zondag 20 maart staat de Zeeuwse topband Racoon in Hedon voor een van de drie clubshows die de band de komende periode geeft. De overige optredens zijn in 013 in Tilburg en TivoliVredenburg in Utrecht. Naast deze drie optredens geeft Racoon op zaterdag 2 april hun grootste eigen show ooit in de Rotterdamse Ahoy. De kaartverkoop voor het optreden in Hedon start op maandag 21 februari om 10:00 uur via www.hedon-zwolle.nl en Plato te Zwolle.

Tijd verliezen

Racoon stond voor het laatst in 2018 in Hedon en wist toen de zaal in een razend tempo uit te verkopen. Met hun album Spijt Is Iets Voor Later maakte Racoon afgelopen jaar hun tweede Nederlandstalige album en staan ze aan de vooravond van hun grote show in de Rotterdamse Ahoy en een uitgebreide theatertour die tijdens de Coronacrisis geen doorgang kon vinden. Daarnaast heeft Racoon vandaag de nieuwe single Tijd Verliezen uitgebracht. Het nummer volgt op de singles Het Is Al Laat Toch, De Echte Vent, Hee Joh Jip en Geef Je Hart Niet Zomaar Weg en is ook afkomstig van het platina album Spijt Is Iets Voor Later dat in oktober vorig jaar uitkwam. Afgelopen maandag werd bekend dat Racoon voor dat album genomineerd is voor een Edison Pop Award in de categorie Nederlandstalig.

Racoon zanger Bart van der Weide schreef Tijd Verliezen voor zijn inmiddels zeventienjarige zoon. “Tijd Verliezen gaat over de emotie van een vader die midden in de nacht op is met zijn jonge kind. Als vader wil je dat je kind gaat slapen, maar tegelijkertijd geniet je van het bijzondere moment. De tijd gaat snel voorbij, voor je het weet vliegen je kinderen uit. Dus koester de momenten samen.”


RACOON

Locatie : Hedon Zwolle
Wanneer : Zondag 20 maart 2022

Open : 19:30 uur

Aanvang : 20:30 uur
Entree : €42,00

Hedon

Gerelateerde artikelen

Back to top button