Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Word jij de eerste VIPKID?

Natuurlijk weet je dat de kinderen van de PEC Zwolle Kidsclub elke wedstrijd mee kunnen lopen aan de hand van een speler tijdens de wedstrijden. Nu organiseert de Supportersclub samen met PEC Zwolle echter iets nieuws. Ben jij tussen de zes en twaalf jaar oud en ben je lid van de Kidsclub van PEC Zwolle dan kan jij nu VIPKID van de wedstrijd worden.

Wat houdt dit in? Je wordt ontvangen voor een thuiswedstrijd en krijgt drie kaarten voor jou en je ouder(s) op de mooiste zitplekken in het IJsseldelta stadion. Je kunt de wedstrijd van heel dichtbij mee maken. Het spreekt voor zich dat je wordt ontvangen met een drankje en daarnaast zal je alles over PEC Zwolle en het stadion horen tijdens een rondleiding. Voor de wedstrijd ga je met Zwolfje op de foto en je wordt in het stadion omgeroepen als VIPKID. Er zijn nog meer verrassingen, maar die houden we even geheim.

Wat moet je doen om VIPKID te worden?
Hou de website www.supportersclubpeczwolle.nl in de gaten. Hier komt namelijk een prijsvraag op te staan. Wanneer je als lid van de kidsclub de juiste oplossing instuurt naar vipkid@supportersclubpeczwolle.nl dan kan het zo maar zijn dat jij uitgenodigd wordt. Let op: je kunt je antwoord tot dinsdag 13 januari 2015 20.00 uur mailen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button