Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

WK in Brazilië voor 6 (oud)Deltion studenten

Damien Dekker, student Grafische Vormgeving en Niels Bosman, student Interactieve Vormgeving, hebben zich weten te plaatsen voor de WorldSkills in Brazilië. Dit zijn de Wereldkampioenschappen voor vakmanschap. Naast Damien en Niels zijn er nog vier (oud) techniekstudenten geselecteerd. Zij komen uit in de vakrichtingen Tegelzetter, Autotechnicus, Industriële Automatisering en Elektrotechniek Gebouwen.

WorldSkills

De WorldSkills vinden 11 t/m 16 augustus 2015 plaats in São Paulo, Brazilië. De winnaars gaan daar de strijd aan met kampioenen uit 70 landen. De 6 Deltionstudenten die gaan deelnemen aan de WorldSkills kwalificeerden zich tijdens de Vakkanjerwedstrijden en de wedstrijden van Skills Heroes. Meer informatie over de WorldSkills staat op www.worldskills-team.nl.

 

World Skills Team
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button