Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Windkracht 12: Kennisweken over kracht cultuureducatie in Zwolle

Van 3 tot en met 20 november aanstaande organiseert Stadkamer in oprichting Windkracht 12: kennisweken over de kracht van cultuureducatie.

Die weken waait er een krachtige wind door Zwolle. Een wind die beroering veroorzaakt, een beweging in gang zet. Een beweging naar meer kwaliteit in cultuureducatie.

Laat je meevoeren op die wind en stel je eigen programma samen uit een de keur van workshops en lezingen gericht op het onderwijs (PO en VO), cultuuraanbieders, culturele organisaties èn amateurkunstverenigingen in Zwolle. Kortom voor iedereen die betrokken is bij cultuureducatie in het onderwijs en in de vrije tijd.

Alle activiteiten vinden in Zwolle plaats en zijn gratis toegankelijk. Meld je wel van te voren aan.

Meer informatie en aanmelden

In de onderstaande informatieflyer vind je een beknopt overzicht van alle activiteiten die gratis toegankelijk zijn. Voor het volledige programma en aanmelding kijk op Windkracht 12

Eendaagse festival ‘Surfen en Duiken van ArtEZ en lezing Mark Mieras

Naast het programma van Windkracht 12 van de Stadskamer is er ook het eendaagse festival Surfen & Duiken van ArtEZ  en de lezing ‘De spelende mens’ van Mark Mieras in theater Odeon. Beide activiteiten sluiten naadloos aan op WINDKRACHT 12.

Stadkamer in oprichting
Vanaf januari 2015 gaan Bibliotheek Zwolle, Muzerie en Kunst &Zo verder als Stadkamer.
Programma Windkracht 12 ArtEZ Studium Generale Odeon -De spelende mens – Mark Mieras

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button