Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Will And The People keert terug naar Hedon

Twee jaar geleden zetten de mannen van Will And The People een spraakmakende show neer in Hedon. Zaterdag 6 december keert de band terug naar Zwolle om dit nog eens dunnetjes over te doen. Will Rendle en kornuiten scoorde destijds een dikke hit met Lion In The Morning Sun, nu zijn de mannen terug met het nieuwe werk Whistleblower. Er zijn nog kaarten beschikbaar via www.hedon-zwolle.nl.

Will And The People scoorde met hun vorige album een groot succes in Nederland en met hun nieuwste album lukt het de heren opnieuw hun eigen geluid te mixen met vrolijke reggae, ska, rock en popmuziek. De muziek van Will And The People lijkt op dat van Vampire Weekend, Madness en The Clash, maar dan net even iets anders.

SHANTY
Het Londense Shanty zal het voorprogramma verzorgen voor Will And The People. Stampende bass, soulvolle hooks en party vibes met kruisende invloeden van soul, elektronisch en hiphop in een Shanty sound. Muziekplatform Louder Than War noemde de band: “Alles wat je verwacht van een leuke, stiekeme hedendaagse reggae band… gegarandeerd een glimlach op je gezicht”.


WILL AND THE PEOPLE
Support: SHANTY

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Zaterdag 6 december
Open : 19:30 uur
Aanvang : 20:30 uur
Entree : € 16,50

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button