112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Werkzaamheden N50 tussen Kampen-Centrum en de aansluiting Ens

Van vrijdagavond 31 oktober tot en met zaterdag 1 november

Rijkswaterstaat voert van vrijdagavond 31 oktober tot en met zaterdag 1 november onderhoudswerkzaamheden uit aan de N50 tussen Kampen-Centrum en de aansluiting Ens. De N50 wordt tijdens de werkzaamheden in beide richtingen afgesloten. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid. Weggebruikers dienen rekening te houden met een langere reistijd.

De N50 tussen Kampen-Centrum en de aansluiting Ens

De N50 tussen Kampen-Centrum en de aansluiting Ens wordt in beide richtingen afgesloten tussen vrijdag 31 oktober 22.00 uur en zaterdag 1 november 18.00 uur.

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen. Bij ongunstige weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden worden uitgesteld.

Onderhoudswerkzaamheden

Rijkswaterstaat voert gecombineerde onderhoudswerkzaamheden uit aan het asfalt, de bermen, de Eilandbrug en de openbare verlichting. De snelwegen in Nederland zijn van een goede kwaliteit. Om dit zo te houden voert Rijkswaterstaat beheer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Zo kunnen mensen en goederen ook in de toekomst vlot en veilig hun bestemming bereiken.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button