KabelkrantNieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

Welkom op Windesheim bij de open dagen

Zwolle – Windesheim houdt weer de open dagen. Studiekiezers kunnen daarin kennis maken met de opleidingen en zich zo goed voorbereiden op hun studiekeuze. Er is een online open dag op 2 november. En als vanouds wordt er op 5 november weer een open dag gehouden op de campus in Zwolle.

Aangeraden wordt aan studiekiezers om eerst een online presentatie te volgen op 2 november. Op 5 november is er namelijk beperkt plek. Op 2 november zijn er in de middag sessies over speciale onderwerpen: voorlichting over interessegebieden, studeren met een functiebeperking, overstap van havo/vwo/mbo naar hbo en een sessie over financiën. In de avond zijn er om 19.00 en 20.00 uur sessies met opleidingspresentaties.

Ontmoeting en beleving

De open dag van 5 november staat in het teken van ontmoeting en beleving. Je kunt in gesprek met studenten en docenten, praktijklokalen bekijken of proeflessen volgen. Om iedereen een kans te geven de hogeschool te bezoeken, werken we met tijdssloten: van 09.30 tot 12.30 uur, van 13.30 tot 16.30 uur en van 18.00 tot 21.00 uur. Aanmelden is noodzakelijk. Kijk voor meer informatie hierover en het gehele programma op: windesheim.nl/opendag.

Gerelateerde artikelen

Back to top button