KabelkrantNatuur & DuurzaamNieuws uit Zwolle

Webinar 27 januari 2023: In 5 stappen klaar voor gasloos

Zwolle – Hoe maak je je huis klaar om aardgasvrij te wonen? Er zijn verschillende adviezen in omloop. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. Maar een gids heeft een routekaart! Hij neemt je mee op safari in je eigen huis. Meld je aan voor het gratis webinar op vrijdag 27 januari om 20:00 uur.

Op zoek naar de Big 5

Tijdens het webinar ‘In 5 stappen klaar voor gasloos’ neemt de gids je mee op safari naar de Big 5 in je eigen huis. Hij gaat niet op zoek naar wilde dieren, maar naar de 5 stappen die nodig zijn om je huis klaar te maken om van het aardgas af te gaan.

Ga jagen op kieren, verbaas je bij de radiator en ga vissen naar rendement. Bij elke stap leer je je huis beter kennen. Na het webinar weet je welke 5 stappen je huis klaar maken om gasloos te wonen. Wie gaat mee op safari?

Meld je aan voor het gratis webinar ‘In 5 stappen klaar voor gasloos’

Datum: Vrijdag 27 januari om 20:00 uur. Locatie: online.

Let op: aanmelden is mogelijk vanaf 23 december.

Maak een plan op maat voor je eigen huis

Oké, je hebt de 5 stappen geleerd om je huis klaar te maken voor aardgasvrij. En dan? Hoe breng je je nieuwe kennis in de praktijk? Kom op zaterdag 28 januari naar een van de vier Stadkamers of naar de nieuwe Berkum Energie Neutraal-ruimte in de Weijenbelt in Berkum.

Energiecoaches helpen je op weg met het Hoomdossier- of de Verbeterjehuis-app in Berkum. Hiermee kun je een plan op maat maken voor jouw eigen huis. Elk huis is immers anders! Met je eigen routekaart weet jij straks precies welke stappen je moet nemen om je huis klaar te maken om van het gas af te gaan!

Webinar: ‘In 5 stappen klaar voor gasloos’
Datum: vrijdag 27 januari van 20.00 tot 21.00 uur

Locatie: online

Let op: aanmelden is mogelijk vanaf 23 december.

Maak met een energiecoach een plan op maat voor je eigen huis
Datum: zaterdag 28 januari van 10.00 tot 12.00 uur:

Stadkamer Centrum Zeven, Alleetjes 1a
Stadkamer Aa-Landen, Dobbe 23
Stadkamer Zwolle-Zuid, Van der Capellenstraat 95
Stadkamer Stadshagen, Werkerlaan 1a
Datum: zaterdag 28 januari van 13.00 tot 15.00 uur:

BEN-ruimte in Wijkcentrum de Weijenbelt, Campherbeeklaan 82 Berkum

Het webinar ‘In 5 stappen klaar voor gasloos’ wordt gehouden door de Zwolse bewonersinitiatieven in opdracht van de gemeente Zwolle.

Bron
zwolle.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button