Kunst & CultuurLifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Wandelroute app OnZichtbaar Zwolle vermengt historie met levendige binnenstad

Zwolle – Wandelen door de historische binnenstad van Zwolle anno nu? Dat doe je tegenwoordig met een app op zak. Want wie niet wil wachten op de stadsgids, maar zelf een leuke historische stadswandeling wil maken en ook even een terrasje of winkel wil meepakken, die kan vanaf nu de app OnZichtbaar Zwolle downloaden.

Levendige historie

Deze allernieuwste app geeft de toerist historische informatie over locaties in de binnenstad. Locaties met een rijke geschiedenis maar ook met volop levendigheid. Want menig horecabedrijf of winkel is gevestigd in of rondom één van deze mooie panden.

Vijandelijke ruiters

Verrassend in de app zijn de verhalen van achter de gevel. Want wie weet nou waar dat merkwaardige gat voor is, in de zijmuur van de Belgische Keijzer? Zou het iets te maken hebben met vijandelijke ruiters die in de 80-jarige oorlog niet door de stad mochten trekken?  De app geeft antwoord.

Gratis WiFi in Zwolse binnenstad

De OnZichtbaar Zwolle app is gratis te downloaden voor zowel IOS als Android. Extra service: de bezoekers kunnen in de binnenstad van Zwolle gebruik maken van de gratis WiFi verbinding.

Wandelroute Zwolle app

 

 

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button