KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Waanders in de Broeren verrast Sinterklaasactie Zwolle

Zwolle – Sinterklaas actie Zwolle heeft van de week een hele grote donatie ontvangen van Waanders in de broeren voor hun Sinterklaas actie 2021.

Perplex stond de Sinterklaasactie Zwolle van deze spontane donatie van Waanders, druk ingezameld onder hun leveranciers en medewerkers kwamen ze tot een zeer grote donatie voor de kinderen van speelgoed en mooie jeugd boeken alsmede kinderboeken tot fristi en chocolademelk voor de kinderen en snoepgoed. Er was heel veel om op te noemen.

Hiermee was de verrassing nog niet klaar voor de Sinterklaas actie Zwolle. De brasserie die in de Waanders zit, doneert hun fooienpot van afgelopen jaar en daar wordt speelgoed voor ingekocht. Dit zal van de week overhandigd worden aan de actie.

Waanders in de Broeren heeft aan de donatie weken gewerkt vol enthousiasme voor het doel elk kind in Zwolle Sinterklaas avond te kunnen laten vieren. Zeer gedreven waren ze bezig met dit allemaal als resultaat.

Al dit speelgoed gaat in de schatkamer van Sinterklaas en zal zeker goed terecht komen. De inpak pieten zijn al druk bezig met al de cadeautjes in te pakken voor alle kinderen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button