Nieuws uit ZwolleSportVoetbalVoorpagina

Voetbalvereniging SVI organiseert voor de 14e keer de Hanze Trophy

Zwolle – Voetbalvereniging SVI zal in het paasweekend (26 en 27 maart) van 2016 voor de veertiende keer het internationale jeugdtoernooi de Hanze Trophy organiseren. Dit toernooi organiseert de v.v. SVI in samenwerking met Euro-Sportring, een organisatie die wereldwijd sporttoernooien organiseert.

Sinds de start in 2003 beloonden vrijwel alle deelnemers ons met het hoogste waarderingscijfer. Dankzij deelname van teams uit: Belgie, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Nederland, Zwitserland, Wales, Schotland en Engeland, waren er veelal poules waarin 4 verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd waren.

De opzet van het toernooi is om voor de ongeveer 50 teams er een gezellig en sportief weekend van te maken. Doordat alle wedstrijden op één sportpark worden gehouden, zijn er voor de deelnemers geen reistijden en hebben de teams voldoende gelegenheid om spelers van hun eigen vereniging aan te moedigen.

De voetbalvereniging SVI heeft de beschikking over 5 voetbalvelden (waarvan 2 kunstgras) en een modern clubhuis met een ruime kantine.

De toernooicommissie is er veel aan gelegen om een goede gastheer te zijn. Om alle deelnemers goed te kunnen ontvangen zal er een grote feesttent geplaatst worden. Wij vinden het belangrijk dat het toernooi in een ongedwongen sfeer kan plaatsvinden. Tijdens het toernooi is er een DJ aanwezig die ervoor zal zorgen dat het hele weekend een feestelijk tintje krijgt.

Om de spelers ook tussen de wedstrijden door te vermaken zijn er een paar extra competities opgezet. Zo zal er dit jaar een beach soccer toernooi zijn en kan men in de pannakooi de strijd met elkaar aangaan. Kortom dit wordt wederom een weekend om nooit te vergeten.

Meer informatie

HanzetrophyRTVFocus1

Gerelateerde artikelen

Back to top button