KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Vocalgroep de Bluebird Voices zorgen voor een Gouden randje bij Zwolle Zingt

Zwolle – Op zaterdag 10 februari trad de vocal group Bluebird Voices bij het evenement ‘Zwolle Zingt’ op. Het thema dit jaar was The Beatles. Met meer dan 20 andere koren werd het in hartje Zwolle een heerlijke middag. Er was veel belangstelling, de drie zalen van het Odeon theater waren meer dan vol.

De Bluebird Voices stonden dit keer op het hoofdpodium. Maar liefst 160 bezoekers genoten van een prachtig arrangement van Golden Slumbers van de Beatles. Daarnaast zongen zij onder meer Human, van Rag ‘n’ Bone Man. De set werd swingend afgesloten met Sing! van Pentatonix. Wat was het bijzonder om in deze mooie zaal te staan!

Heb jij de Bluebird Voices gehoord en word jij ook warm van dit koor en deze muziek, kom dan woensdag 6 maart meezingen tijdens de open repetitie. Mannen die deze dames nog meer laten shinen zijn ontzettend welkom! En daarnaast zoeken we ook nog versterking bij de dames.

Dus bij jij tussen de 20 en de 45 jaar, kun je een muzikale uitdaging aan? Ben je ritmisch sterk, toonvast en houd je van gezelligheid? Kom dan woensdag 6 maart mee repeteren. Je vindt meer info en filmpjes op de website: www.bluebirdvoices.nl
Ze zingen twee keer per maand op woensdagavond van 19.30u tot 21.30u in de Zerbolt 63 straat in Zwolle.

Gerelateerde artikelen

Back to top button