KabelkrantNieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

Van verhalen tot impact: start jouw reis als Content Creator bij Cibap Next

Zwolle – Cibap Next, dé opleider in creatief denken en doen, kondigt met trots de lancering van de vernieuwde training Content Creator aan. Die gaat van start op 4 maart. Deze training is speciaal ontwikkeld voor professionals en bedrijven die hun merk willen onderscheiden door middel van unieke boeiende online content. Hij bestaat uit 5 inspirerende sessies.

Voor meer informatie over de training en inschrijven, bezoek de website van Cibap Next: www.cibapnext.nl.

Impactvolle content

Deze training biedt deelnemers de unieke kans om te leren van experts met meer dan een decennium aan ervaring in de creatie van content voor een breed scala aan merken. Hij staat onder leiding van de ervaren marketing strategen Thomas Siemonsma en André van der Meulen van Marketingapparaat. “Het is essentieel dat jouw merk zich onderscheidt met hoogwaardige, boeiende en converterende content,” zegt Siemonsma. “Vooral in een wereld waar online content de drijvende kracht is achter merkbekendheid en binding met je klanten.” Hij benadrukt het belang van het vertellen van effectieve verhalen die niet alleen de aandacht trekken, maar ook een blijvende impact hebben op het publiek.

Praktijkgerichte aanpak

De training is praktijkgericht, waarbij deelnemers direct aan de slag gaan met de aangereikte tips en tricks. “De afgelopen jaren hebben wij voor de meest uiteenlopende merken content mogen creëren, van honderden korte video’s tot grote landelijke campagnes. Wij kijken ernaar uit om onze kennis te delen,” aldus Siemonsma. Met een sterke focus op praktische vaardigheden en inzichten, is deze training ontworpen om de verborgen contentmarketeer in elke deelnemer naar boven te halen.

Training Content Creator

Cibap Next nodigt iedereen uit die geïnteresseerd is in het versterken van hun merk door middel van effectieve content creatie, om deel te nemen aan deze baanbrekende training. Ontdek hoe leuk content
maken kan zijn en ervaar de impact ervan op je merk. De training start op 4 maart van 19.00 tot 22.00 uur bij
Cibap Next aan de Nijverheidstraat 11 in Zwolle.

Bezoek de website www.cibapnext.nl voor meer informatie en inschrijven.
Cibap Next is onderdeel van Cibap vakschool voor vormgeving.

Gerelateerde artikelen

Back to top button