112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Vier Zwollenaren aangehouden bij harddrugsdeal

Zwolle – De politie heeft woensdagavond in een drugsonderzoek vier Zwollenaren aangehouden. Een 31-jarige Zwolse vrouw en een 24-jarige Zwolse man worden verdacht van handel in harddrugs. Zij waren al langer bij de politie in beeld, mede dankzij tips van buurtbewoners. De andere twee verdachten zijn mogelijke kopers.

Heterdaad

De 31-jarige vrouw werd op heterdaad betrapt tijdens een mogelijke drugstransactie. Ze is in haar auto aangehouden op de Kranenburgweg in Zwolle. In de auto lagen harddrugs en contant geld. Haar mogelijke handlanger, een 24-jarige man uit Zwolle, en twee vermoedelijke kopers zijn ook aangehouden. De politie had vooraf informatie ingezameld over de vrouw en haar handlanger. Bovendien waren ze extra alert op het tweetal.

Onveilig gevoel

Handel in drugs leidt in veel gevallen tot overlast. Buren voelen zich minder veilig en de openbare orde wordt vaker verstoord. Daarom neemt de politie meldingen over drugsoverlast altijd serieus en proberen ze die overlast ook zo snel mogelijk te stoppen. Als er een vermoeden is dat er bij u in de buurt ook drugs worden gedeald bel dan met de politie op 0900-8844 of doe anoniem een melding bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Gerelateerde artikelen

Back to top button