Nieuws uit ZwolleProgramma'sVoorpagina

Video – THOR gebruikt dak Deltion voor Survival- en Obstcalerun

Zwolle – Survivalrun vereniging THOR Zwolle verzorgt sinds deze week op de dinsdagavond Survivalrun en Obstaclerun trainingen op het dak van het Deltion College. Op het dak van het schoolgebouw staan diverse obstakels die THOR gaat combineren met hardlopen. Dinsdagavond opende Wethouder sport René de Heer het parcours. Samen met heel veel jonge Thorianen legde hij een stuk van het parcours af.

Het gaat om een bestaand parcours dat vorig jaar is aangelegd naar aanleiding van een idee van Jeroen Schuurman, teamlid Sport en Bewegen van Deltion. Het wordt tot nu toe gebruikt voor schoolactiviteiten. Met de komst van THOR is een mooie nieuwe invulling ontstaan voor de baan.

THOR voorzitter Eric van den Ham: ‘Met deze locatie maken we de meest veelzijdige sport vooral beter beschikbaar voor de mensen uit de wijken Stadshagen, Holtenbroek, AA landen en Westenholte.’ zegt de voorzitter. De hoofdlocatie blijft op de Marslanden maar vooralsnog kan de jeugd iedere dinsdag van 18.00 tot 19.30 en volwassenen van 19.30 tot 21.00 trainen.’

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button