LifestyleNieuws uit ZwolleSportVideo NieuwsVoorpagina

[VIDEO] Dingerink’s Mini USA – Tractorpulling terug in Zwolle

Aan het eind van de donderdagmiddag 22 januari 2015 is de USA Mini van het Team Lambada weer teruggekomen van een avontuur van 2 jaar in Amerika. Het wordt de primeur tijdens de Indoor Tractor Pulling in de IJsselhallen in Zwolle die op vrijdag 23 januari en zaterdag 24 januari worden gehouden.

De beide broers Gert en Wim Dingerink gaan in de IJsselhallen tegen elkaar strijden. Elk in één van de mini Lambada’s. De Mini USA wordt overigens binnenkort omgetoverd naar een echte Hella mini.

Kaarten voor de Indoor Tractor Pulling zijn verkrijgbaar bij de IJsselhallen of bij het garagebedrijf van de Dingerink’s aan de IJsselcentrale weg in Zwolle Zuid.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button