Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Video – Campinglife voor nieuwe Zwolse studenten

Door: Chantal Kuipers

Zwolle – Vanaf de weg is het een indrukwekkende gezicht. De vele HBO studenten die richting de bruiscamping  fietsen. Bepakt en bezakt komen ze op hun fiets bij de Marslanden aan.

Campinglife

Eenmaal aangekomen bij de fietsenstalling begint het echte werk pas. Met een luchtbed onder de arm geklemd moeten de studenten lopend naar de camping. Daar krijgen ze een tent uitgereikt. Uiteraard moet die in het kader van teambuilding, nog wel even samen worden opgezet.

Foto’s: ©Peter Denekamp

Als dat eenmaal gelukt is en de tent is ingericht kan het grote genieten beginnen. Dit geldt niet voor iedereen. Want de eerste studenten worden al flink afgemat bij een heuse survivalbaan. Diegene die dat al achter de rug hadden, of dat pas morgen op het programma hebben staan, kunnen uitrusten in een hangmat of genieten van een drankje.

Bruisweken

De bruiscamping staat er nog tot komende woensdag. Wie denkt dat er daarna kan worden uitgerust heeft het mis. De bruisweken gaan nog wel even door. De komende drie weken staan in het teken van introductieactiviteiten.
Pas daarna kunnen de studenten volop aan hun studie beginnen. Als ze daar dan nog genoeg energie voor hebben.

De Bruisweken zijn de algemene introductieweken voor studerend Zwolle. Het is de perfecte manier om kennis te maken met alles wat Zwolle als studentenstad te bieden heeft. Studenten leren hierdoor direct een hoop nieuwe mensen kennen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button