Nieuws uit ZwollePEC ZwolleSportVoetbalVoorpagina

[Video] Anass Achahbar naar PEC Zwolle!

Zwolle – PEC Zwolle heeft zich afgelopen zaterdag versterkt met Anass Achahbar. De 22-jarige aanvaller komt over van Feyenoord en tekent een contract tot medio 2020 in Overijssel. Achahbar speelde het afgelopen seizoen 7 keer in de Eredivisie namens de Rotterdammers en wist in deze duels tweemaal te scoren. Ook kwam de speler met zowel Nederlands als Marokkaans paspoort uit voor diverse nationale jeugdelftallen en won hij in 2011 met Oranje O17 het EK.

Anass Achahbar

Achahbar zelf is zeer te spreken over zijn overgang: ,,Na positieve gesprekken met technisch directeur Gerard Nijkamp en trainer/coach Ron Jans was de keuze om voor PEC Zwolle te kiezen snel gemaakt. Voor mijn persoonlijke ontwikkeling is het de komende periode belangrijk zoveel mogelijk minuten te maken. De voetbalfilosofie van deze club spreekt mij daarbij al jaren aan, dus ik ben blij hier vanaf komend seizoen onderdeel van uit te maken.

Gerard Nijkamp

Gerard Nijkamp, technisch directeur PEC Zwolle: ,,Anass is een talentvolle speler die vlieguren nodig heeft om de volgende stap te zetten. Het is een voetballende spits, die een constante dreiging vormt voor elke verdediging en een abonnement lijkt te hebben op mooie doelpunten. Het doet mij goed, hem voor langere tijd aan de club te verbinden. Dit geeft de ruimte om samen ontwikkeling door te maken. Daarnaast is het mooi te vermelden, dat met Anass zijn komst de invulling van de definitieve selectie voor volgende seizoen weer een stap dichterbij komt.”

Bron: PEC Zwolle / PEC Zwolle TV

Gerelateerde artikelen

Back to top button