EconomieKabelkrantNieuws uit Zwolle

Vegan Masters opent Dark Kitchen in Zwolle

Zwolle – De Nederlandse start-up Vegan Masters opent in Zwolle een Dark Kitchen. Hiermee worden de gerechten van Vegan Masters voor de Zwollenaren beschikbaar een bezorgplatform. Het assortiment omvat onder andere burgers, pizza’s en desserts. De plantaardige onderneming heeft al Dark Kitchens in Amsterdam, Arnhem, Leiden en Rotterdam.

Vegan Masters is eind 2019 opgericht. Het bedrijf richt zich op het ‘veganizen’ van alle eetmomenten en maakt plantaardige convenience voeding bereikbaar via verschillende verkoopkanalen. Willem van Rijswijk, Formule Manager bij Vegan Masters: “Met onze Dark Kitchens gaan we echt dicht op onze klant zitten, dit past helemaal bij onze doelgroep die snel wil kunnen beschikken over de burger waar ze zo’n trek in hebben”.

Lokale ondernemers

Om te groeien gaat Vegan Masters de samenwerking aan met lokale ondernemers die capaciteit over hebben binnen hun bedrijf. “Wij selecteren ondernemers die al actief zijn in de maaltijdbezorging en die nog ruimte hebben op het gebied van meters, mensen en machines.“ zegt Van Rijswijk. “Wij voegen Vegan Masters toe als virtual brand, een restaurant dat alleen online bestaat en waarvan de uitvoering wordt gedaan door een ondernemer die al een of meerdere merken voert vanuit zijn keuken.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button