BouwKabelkrantNieuws uit Zwolle

Van der Capellen Scholengemeenschap neemt afscheid van haar oude gebouw

Zwolle – De Van der Capellen Scholengemeenschap krijgt een nieuw gebouw en neemt definitief afscheid van het oude gebouw. Dit afscheid viert zij van donderdag 1 juni t/m zondag 11 juni met een festival. Op zaterdag 3 juni is er een reünie. Ruim een week voor feest, creativiteit en nog één keer terug naar school!

Festival Terug naar School

Voor iedereen, medewerkers, buurtbewoners, leerlingen, vrienden en familie, van Van der Capellen en RSG is er daarom van 1 juni tot en met 11 juni de mogelijkheid om nog één keer terug naar school te gaan; om nog eens rond te kijken in het scheikunde lokaal of om je kinderen of partner je oude school te laten zien.

Ter ere van dit festival zijn er allerlei verhalen tot leven gebracht; een video-installatie, een audiotour, een expositie. Op de eerste twee try-out dagen is het festival gratis toegankelijk. Het festival ‘Terug naar School’ wordt afgesloten met een veiling van materialen uit de school.

Het festival is doordeweeks van 18:00 uur tot 22:00 uur en in het weekend van 14:00 uur tot 22:00 uur.

Reünie

Het eerste festival weekend opent men feestelijk met een reünie. Iedereen die, nu of in het verleden, de schooltijd bij de RSG en Van der Capellen heeft doorgebracht is uitgenodigd.
(Oud-) medewerkers en docenten zijn op zaterdag 3 juni vanaf 13:00 uur welkom en (oud-) leerlingen vanaf 15:00 uur, beide aan de Lassuslaan 230 in Zwolle. Er is dan een mogelijkheid om te blijven dineren.

De organisatie van ‘Terug naar School’ doet haar uiterste best om zoveel mogelijk mensen te bereiken en roept daarbij graag iedereen op deze groep zo groot mogelijk te maken. Dus: “Zegt het voort!”

Meer informatie over het festival en/of reünie en aanmelden kan via www.terugnaarschool.com.
Voor vragen kan worden gemaild naar: brievenbus@terugnaarschool.com

Gerelateerde artikelen

Back to top button