BouwNieuws uit ZwolleVoorpagina

Twistvlietbrug wordt geasfalteerd; woensdag- en donderdagavond én nacht afgesloten

Zwolle – De Twistvlietbrug wordt opnieuw ingericht. De aannemer is al een paar weken bezig met het  gedeelte van de Twistvlietweg tussen de Twisvlietbrug en de Bandijklaan.  Deze week wordt de huidige asfaltverharding voorzien van een nieuwe deklaag.

Geen fiets- en busverkeer over de Twistvlietbrug

Tijdens deze asfalteringswerkzaamheden wordt het deel tussen de Twistvlietweg  en de Bandijklaan afgesloten voor het fiets- en busverkeer. Het openbaar vervoer zal dan niet over de Twistvlietweg rijden. Voor het fietsverkeer Stadshagen-Holtenbroek en vice versa wordt een omleidingsroute ingesteld. Het blijft overigens wel mogelijk om de Hasselterdijk te volgen. De hulpdiensten zijn op de hoogte van de tijdelijke afsluitingen en passen hun aanrijroutes aan.

Foto: ©Peter Denekamp – Twistvlietbrug

Werkzaamheden

Naast de nieuwe deklaag komt er ook een bushalte. Het kruispunt Twistvlietweg en Hasselterdijk wordt definitief afgemaakt, zodra de woningbouw langs de Hasselterdijk (ten noorden van de Twistvlietweg) is gerealiseerd. Aangezien de Twistvlietweg van groot belang is voor het fiets- en busverkeer zullen de werkzaamheden in de avonduren en tijdens de nacht plaatsvinden.

Foto: ©Peter Denekamp – Omgeving Twistvlietbrug
– Woensdag 25 juli vanaf 19.00 uur tot donderdagochtend 26 juli 06.00 uur. Het betreft de volgende werkzaamheden: aanbrengen asfalt Twistvlietweg; – Donderdag 26 juli vanaf 19.00 uur tot vrijdagochtend 27 juli 06.00 uur. Het betreft de volgende werkzaamheden: aanbrengen asfalt Twistvlietweg. – Onvoorziene omstandigheden, zoals het weer, kunnen van invloed zijn op deze planning.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button