EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Twinkel Kidz opent officieel haar nieuwe winkel in het Broerenkwartier

Zwolle – Een kinderkledingwinkel die meer biedt dan kinderkleding alleen, organiseert een openingsfeest dat meer omvat dan alleen een officiële opening. Op zaterdag 3 september staat er dan ook van alles te gebeuren bij Twinkel Kidz aan de Weeshuisstraat 19 in Zwolle, tegenover Waanders in de Broeren. Niet alleen een spectaculaire opening door wethouder René de Heer, maar ook een Kidz-DJ-Workshop, schminken, softijs, een Rad van Fortuin met allerlei prijzen, leuke kortingen en nog veel meer. De openingshandeling wordt gepresenteerd door niemand minder dan de Stadionspeaker van PEC Zwolle, Marco ten Kate. Wie tijdens de opening aanwezig is krijgt een kortingscoupon van 10% op de gehele collectie.

Twinkel Kidz is een bijzondere winkel voor kinderkleding, kraamcadeautjes en kinderaccessoires. Inspelend op de nieuwste ontwikkelingen op de markt en in de samenleving, en geïnspireerd door hun eigen drie kinderen, zorgen Petra en Gerben Eshuis ervoor dat winkelen in de nieuwe winkel in het Broerenkwartier een belevenis is. ‘We doen er alles aan om er een feestje voor de kids van te maken’, legt Petra uit. ‘Winkelen is bij ons een evenement, waarvan kleding kopen een onderdeel is. Twinkel Kidz is een trekpleister waar kinderen een middag kunnen knutselen, hun kinderfeestje kunnen houden of bijvoorbeeld naar de kinderkapper kunnen gaan. We hebben een catwalk, een speelhoek, verschoonhoek, een Wall of Fame en we gaan het hele jaar door de leukste activiteiten organiseren. Zoals wedstrijden, kindermodeshows en een kinderplein waar kinderen zich kunnen laten schminken en trampoline springen. Shoppen bij Twinkel Kidz is hartstikke leuk. Voor zowel de kinderen als de ouders. Iedereen is van harte welkom.’ En zoals het een eigentijdse winkel betaamt, heeft Twinkel Kidz ook een webshop: TwinkelKidz.com.

Twinkel Kidz is afgelopen zomer verhuisd van het Meerminneplein naar de veel grotere locatie aan de Weeshuisstraat 19. De financiering gebeurde ook al op een eigentijdse manier. ‘Wegens succes waren we na vier jaar hard toe aan een groter pand’, vertellen Petra en Gerben. ‘Om de verhuizing te kunnen bekostigen zijn we een crowdfundingsactie begonnen. Binnen een uur hadden we 43.000 euro binnengehaald, bovenop de 12.000 euro die al door onze eigen kennissenkring in Twinkel Kidz werd gestoken. Geweldig!’ In het nieuwe pand met een oppervlakte van 150 vierkante meter is volop plek voor de vooruitstrevende plannen van Petra en Gerben.

De opening op zaterdag 3 september is toonaangevend voor de toekomst van Twinkel Kidz als trekpleister van het Broerenkwartier. Om 10 uur verricht wethouder René de Heer de openingshandeling. Wie dan aanwezig is krijgt een kortingscoupon van 10% op de hele collectie. Vervolgens zijn er op verschillende tijdstippen kortingen op Noppies, Like Flo, Chaos en Order. En er is veel meer. De hele dag kunnen kinderen zich laten schminken en genieten van een drankje of een softijsje. Bij elke aankoop draait het Rad van Fortuin met kans op leuke prijzen: van toffe outfits tot levensechte opblaashaai en stoere bowlingtas. Ook zijn er mogelijkheden om met Twinx de Beer op de foto te gaan. Van 13 tot 16 uur kunnen de kinderen voor even een echte DJ zijn en de fijne kneepjes van het DJ vak leren in de Kidz-DJ-Workshop. De dag wordt ook nog eens op de gevoelige plaat gelegd door Zwolle On Tour. Ook tijdens de opening laat Twinkel Kidz kinderen stralen!

Lees ook: Onderneemster haalt binnen een uur…

 

Twinkel 1 - RTV Focus Zwolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button