112 nieuwsAssendorpNieuws uit ZwolleVoorpagina

Twee fietsers gewond binnen kwartier op Assendorperstraat

Zwolle – Binnen een kwartier raakten twee fietsers donderdagmiddag gewond op de Assendorperstraat. Een automobilist raakte een fietser toen hij achteruit wilde rijden op de parkeerplaats bij de Jumbo. Iets later kwam een fietser ten val op Assendorperstraat ter hoogte van de Molenweg. Beide fietsers zijn door de ambulancedienst naar het ziekenhuis gebracht.

Rond kwart over één wilde een automobilist met zijn auto achteruit het parkeervak uitrijden op de parkeerplaats bij de Jumbo. Hij zag hierbij een man op een elektrische fiets over het hoofd. De fietser kwam ten val en raakte gewond aan onder meer zijn been. Hij is overgebracht naar het Isala.

Terwijl politieagenten en medewerkers van de ambulancedienst met het slachtoffer bezig waren kwam iets verderop een andere fietser ten val. De man, rijdend op een driewieler, maakte volgens omstanders een vreemde stuurbeweging. Hij belandde vervolgens hard op het asfalt. Een politieagent en ambulanceverpleegkundige die ter plaatse waren bij het eerste ongeval schoten hem direct te hulp. Ook deze fietser moest voor verdere behandeling door de ambulancedienst worden overgebracht naar het Isala.

Assendorperstraat bij Jumbo:

Assendorperstraat ter hoogte van de Molenweg:

Plaats op de kaart bij benadering:

1e ongeval:

2e ongeval:

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button