LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Trampoline park Zwolle – Dunkruimte – Ninjaruimte | UITGELICHT

Video: Trampoline dunken – voor iedereen die niet weet wat dat is!


Het bedrijventerrein De Vrolijkheid begint steeds meer te lijken op de ‘fun’ of recreatie spot voor Zwolle. Naast het speelparadijs Djambo Kids Play komt er in het voorjaar van 2016 een trampolinepark en een bowling-, glowgolf- en snookercentrum met horeca.

Trampolinepark ‘Rebound’

Trampolinepark ‘Rebound’ dat voorjaar 2016 opengaat, komt in het voormalige pand van horecagroothandel Sligro aan de Ossenkamp. Het trampolinepark wordt de grootste van Nederland met meer dan 1500 m2 aan trampolines in alle soorten en maten. Er komt ‘dunkruimte’ met baskets, trampolines voor trefbal, een ‘ninjaruimte’ en er komt een ruimte voor extra hoge sprongen met valbescherming door luchtkussens.

Daarnaast zal aan de achterkant van het pand, aan de kant van de Ceintuurbaan, 1000 m2 worden bijgebouwd voor kleedruimtes, horeca en een ruimte voor bijvoorbeeld kinderfeestjes. De ingang van het park komt aan de Ceintuurbaan-zijde. Daar worden ook zo’n 85 parkeerplaatsen gerealiseerd.

Overigens blijft ook Djambo Kids Play gevestigd in het voormalige pand van de Sligro.

Video voorbeeld ‘ninjaruimte’

Bowling-, glowgolf- en snookercentrum in Zwolle

Vorige week werd ook bekend dat er boven de nieuwe Sligro locatie een bowling-, glowgolf- en snookercentrum met horeca komt.  Ook dit centrum zal in het voorjaar van 2016 open gaan.

En op stapel staat natuurlijk nog een Foodcourt (met een Kentucky Fried Chicken, Burger King en Subway) op het terrein waar nu nog café De Vrolijkheid is gevestigd.

 

Back to top button