Nieuws uit ZwolleSportVoetbalVoorpagina

Trainingsschema selectie PEC Zwolle

Zwolle – Nog twee weken tot het begin van de competitie. Ook de komende week wordt er weer hard en veelvuldig getraind door PEC Zwolle op weg naar de eerste wedstrijd van zondag 7 augustus.

Trainingslocaties

Het is mogelijk om trainingen van de eerste selectie te bezoeken. Deze oefensessies vinden plaats op het sportpark van Be Quick ’28 of in het MAC3PARK stadion.

Bezoeken trainingen bij Be Quick ’28

Het bezoeken van trainingen kan vanaf heden weer. Wanneer er bij Be Quick ’28 op veld 5 wordt getraind, is er tussen veld 4 en 5 ruimte achter het hek om de trainingen te bekijken.

Bezoeken trainingen in het MAC3PARK stadion

Trainingen in het MAC3PARK stadion zijn in de voorbereiding open voor publiek. Toeschouwers kunnen via het hek in de hoek tussen de Fred Patrick tribune en de Klaas Drost tribune het stadion betreden. Tijdens het seizoen zijn trainingen in het MAC3PARK stadion niet toegankelijk voor publiek. Interne trainingen vinden binnen plaats in het stadion (bijvoorbeeld in het krachthonk) en zijn logischerwijs niet te bezoeken.

Trainingsschema week 30

Maandag 25 juli

Vrij

Dinsdag 26 juli

10:30 uur (Be Quick ’28)

14:00 uur (MAC3PARK stadion, intern)

Woensdag 27 juli

10:30 uur (Be Quick ’28)

15:00 uur (Be Quick ’28)

Donderdag 28 juli

10:30 uur (Be Quick ’28)

Vrijdag 29 juli

10:30 uur (Be Quick ’28)

Zaterdag 30 juli

14:30 uur PEC Zwolle – FC Dordrecht (MAC3PARK stadion)

Zondag 31 juli

10:30 uur (Be Quick ’28)

Wijzigingen

Let op: dit programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Het kan zijn dat trainingen om wat voor redenen dan ook worden verplaatst van locatie of op een ander tijdstip aanvangen. Houd daarom altijd de agenda op de website in de gaten en het websitebericht met het trainingsschema van de betreffende week. Hier worden wijzigingen zo gauw deze bekend zijn doorgevoerd.

Interne training

Een interne training vindt plaats in het MAC3PARK stadion. Bijvoorbeeld een sessie in het krachthonk.

Besloten training

Om zo goed mogelijk aan de start van de competitiewedstrijd te verschijnen, kan er besloten worden getraind. Deze oefensessies zijn om voetbaltactische redenen niet toegankelijk voor publiek en pers.

Gerelateerde artikelen

Back to top button