KabelkrantNieuws uit ZwolleSportVoetbal

Trainingsschema PEC richting VVV-Venlo-uit

Zwolle – Zondagmiddag speelt PEC Zwolle de derde competitiewedstrijd van het seizoen. Wederom is dit een uitwedstrijd. Tegenstander is het eveneens nog ongeslagen VVV-Venlo. Het trainingsschema in aanloop naar die wedstrijd is bekend.

Trainingslocaties

Het is mogelijk om trainingen van de eerste selectie te bezoeken. Deze oefensessies vinden plaats op het sportpark van Be Quick ’28 of in het MAC3PARK stadion.

Bezoeken trainingen bij Be Quick ’28

Wanneer er bij Be Quick ’28 op veld 5 wordt getraind, is er tussen veld 4 en 5 ruimte achter het hek om de trainingen te bekijken.

Bezoeken trainingen in het MAC3PARK stadion

Tijdens het seizoen zijn trainingen in het MAC3PARK stadion niet toegankelijk voor publiek. Interne trainingen vinden binnen plaats in het stadion (bijvoorbeeld in het krachthonk) en zijn logischerwijs niet te bezoeken.

Trainingsschema week 33

Maandag 15 augustus

10:30 uur (Be Quick ’28)

Dinsdag 16 augustus

10:30 uur (Be Quick ’28)

Woensdag 17 augustus

Vrij

Donderdag 18 augustus

10:30 uur (Be Quick ’28)

Vrijdag 19 augustus

10:30 uur (Be Quick ’28)

Zaterdag 20 augustus

13:00 uur (Be Quick ’28)

Zondag 21 augustus

12:15 uur VVV-Venlo – PEC Zwolle

Wijzigingen

Let op: dit programma is onder voorbehoud van wijzigingen. Het kan zijn dat trainingen om wat voor redenen dan ook worden verplaatst van locatie of op een ander tijdstip aanvangen. Houd daarom altijd de agenda op de website in de gaten en het websitebericht met het trainingsschema van de betreffende week. Hier worden wijzigingen zo gauw deze bekend zijn doorgevoerd.

Interne training

Een interne training vindt plaats in het MAC3PARK stadion. Bijvoorbeeld een sessie in het krachthonk.

Besloten training

Om zo goed mogelijk aan de start van de competitiewedstrijd te verschijnen, kan er besloten worden getraind. Deze oefensessies zijn om voetbaltactische redenen niet toegankelijk voor publiek en pers.

Gerelateerde artikelen

Back to top button