Huis & TuinNieuws uit ZwolleSponsored

Te koop: Prachtig gelegen woonboerderij tussen fraaie bospercelen nabij Wijthmenerplas

Dit Huis van de Maand wordt u aangeboden door Rodenburg Makelaars

Zwolle – Rodenburg Makelaars heeft sinds kort in de verkoop deze zeer uniek gelegen woonboerderij op een perceel grond van ruim 1 hectare. Het riante perceel is volledig omheind en te bereiken door een elektrisch bedienbare toegangspoort. Het geheel is liggend tussen fraaie bospercelen en grenzend aan de golfbanen van Zwolle alsmede landgoed “Boschwijk”.


Adres: Heinoseweg 13, 8026 PJ Zwolle | Vraagprijs: € 1.450.000,- k.k.


Omschrijving

De in 1986 gebouwde woonboerderij is volledig gemoderniseerd, geïsoleerd en zeer fraai van afwerking. De veel privacy biedende tuin heeft diverse terrassen en daarnaast een royale vijver. Vanaf de terrassen zijn vaak de reeën te zien die in de omgeving hun thuis hebben.

Naast de royale woonboerderij met een woonoppervlak van ruim 210 m2 bevindt een groot dependance van 182 m2 onderverdeeld in diverse ruimtes voor wonen, werken en hobby. Naast de diverse ruimtes is er ook een garage voor meer auto’s.
Gezien de weidegrond rondom de woning is dit object ook uitermate geschikt voor een paardenliefhebber. Ook stallen zijn gemakkelijk te realiseren in de bestaande bebouwing.

Recreatiegebied de Wijthmenerplas met mogelijkheden tot zwemmen, waterskibaan, wandelen en fietsen ligt op circa 600 meter afstand. Ook het centrum van Zwolle is binnen 5 minuten bereikbaar.

Indeling woonboerderij

Entree, toilet en werkkamer. Zeer royale L-vormige woonkamer met fraaie tegelvloer en vloerverwarming. Gedeeltelijk open moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Toegang tot bijkeuken met aansluiting wasapparatuur. Vanuit de keuken is het fraaie kantoor met pantry bereikbaar. Deze ruimte met een eigen zolder is ook zeer eenvoudig om te bouwen tot een slaap- en badkamer.

1e Verdieping: Overloop met cv-ruimte en veel vaste kasten. 2 Zeer royale slaapkamers (voorheen 3) en een badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet.

Bijgebouw: Dit bijgebouw is ingedeeld met een royale woonkamer (gastenverblijf), bijkeuken, toilet, hobbyruimte en grote garage.

Foto’s

Click op foto’s voor vergrote weergave.

Informatie

Soort woonhuis Woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1986
Soort dak Samengesteld dak bedekt met riet

Indeling

Woonoppervlakte 210 m²
Overige inpandige ruimte 6 m²
Externe bergruimte 182 m²
Perceel oppervlakte 10.615 m²
Inhoud 857 m³
Aantal kamers 5 kamers (3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1 badkamer en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen Douche en toilet
Aantal woonlagen 2 woonlagen
Voorzieningen

Overdracht

In overleg
Vraagprijs € 1450.000 k.k.
Aanvaarding In overleg

Gebouwgebonden buitenruimte

Ligging Aan rustige weg, beschutte ligging en landelijk gelegen
Tuin Rondom
Achtertuin
Ligging tuin Rondom
Schuur / berging Vrijstaande houten berging
Soort garage Vrijstaande stenen garage
Capaciteit 3 auto’s

Rodenburg Makelaars

Rodenburg Makelaars (anno 1930) is één van de grootste makelaarskantoren en marktleider in de regio, met vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer. Rodenburg Makelaars behoort tot de 50 grootste makelaarskantoren van Nederland.

Wij zijn volledig thuis op het gebied van koop, verkoop, huur, verhuur, nieuwbouw, beleggingen en (complexe) taxaties van alle soorten bedrijfsonroerend goed.


Te koop via:
Rodenburg Makelaars


Locatie woonhuis

Gerelateerde artikelen

Back to top button