Nieuws uit ZwolleSportVoetbalVoorpagina

Supportersclub PEC Zwolle verwelkomt 2000ste lid

De Supportersclub van PEC Zwolle zit volop in de lift. Het heeft inmiddels trots laten weten dat de magische grens van 2000 leden is gepasseerd rondom de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Vanwege dit heuglijke feit gaan de voorzitter van PEC Zwolle Adriaan Visser en de voorzitter van de Supportersclub Freddy Eikelboom het 2000ste lid voorafgaand aan de wedstrijd PEC Zwolle – PSV welkom heten bij de club en hem presenteren aan het publiek.

Het 2000ste lid is de negenjarige Romano Snaak geworden. Hij voetbalt zelf bij CSV’28 in de E16. Zijn favoriete speler bij PEC Zwolle was Diederik Boer, maar nu die onlangs een transfer naar Ajax maakte, is het nu Jody Lukoki geworden.

Naast Romano zijn ook de andere familieleden Snaak lid geworden van de Supportersclub. ,,Wij willen PEC Zwolle zo goed mogelijk steunen, daarom zijn we lid geworden. Als seizoenkaarthouders en supporters van de club willen we dat niet alleen uitdragen in het stadion, maar ook daarbuiten middels een lidmaatschap bij de Supportersclub. De kidsclub en de gezelligheid voor en na de wedstrijd in het Supporterscafé waren belangrijke redenen om lid te worden.”

Voorzitter van de Supportersclub Freddy Eikelboom is verheugd met het bereiken van deze mijlpaal. ,,Het is fantastisch om als Supportersclub dit mooie aantal leden te bereiken. Het is voor ons tevens het signaal dat PEC Zwolle op dit moment goed in de markt ligt en het aantal supporters groeiende is.”

Ook Adriaan Visser is blij met de groei van de Supportersclub: ,,De Supportersclub van PEC Zwolle is een belangrijk orgaan binnen de club. Supporters zijn voor onze mooie club onmisbaar. Het doet me dan ook oprecht goed dat er zo’n grote groei in het aantal leden van de Supportersclub waarneembaar is. Samen staan we sterk, samen zijn we PEC Zwolle.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button