Entertainment nieuwsKabelkrantKunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Stukafest vanuit huis

Zwolle – Normaal gesproken worden tijdens Stukafest Zwolle negen studentenkamers omgetoverd tot minitheaters. Hier komt een jong en nieuwsgierig publiek in aanraking met verschillende disciplines: muziek, toneel, kleinkunst, dans, lezingen, poëzie, film, workshops en installatiekunst. In verband met COVID-19 heeft Stukafest dit jaar een andere vorm gekregen dan normaal: Stukafest TV.

Stukafest TV

Tijdens Stukafest TV bundelen alle twaalf Stukafest-steden die Nederland rijk is hun krachten. De kijker kan zelf zappen tussen de verschillende zenders om naar een Stukafest-stad te kijken. De livestream van Zwolle is aankomende vrijdag 12 februari samen met de livestream van Stukafest Groningen en Leiden. Lisanne Heijmink, PR & marketingcoördinator van Stukafest Zwolle 2020 – 2021, is enthousiast over dit concept: “Dit betekent dat je als publiek de mogelijkheid hebt om te genieten van een ruim aanbod van toffe talentvolle acts. Tussen de optredens door laten we de studentenkamers van Nederland zien om zo daadwerkelijk de Stukafest-ervaring te beleven zonder je huis te verlaten.”

Line-up

Ook dit jaar heeft Stukafest Zwolle een diverse line-up samengesteld. Zo kan je onder andere genieten van harpduo Sanne&Sara, elektronische beats van MB_Supplier met visuals van Nadia Joanna Kluen en de documentaire ‘De kleurrijken’ van Pomme Willemse over Holtenbroek. Tussendoor neemt theatergroep Jut & Jul het publiek mee door het centrum van Zwolle.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button