KabelkrantNieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

Studiekring in Stadshagen van start

Zwolle – Ieder mens is uniek en heeft in zijn leven veel kennis en ervaring opgebouwd. Vind je het leuk om die kennis en ervaring met anderen te delen? Dan is een studiekring bij Stadkamer misschien wel iets voor jou!

In Stadkamer Stadshagen start men donderdag 2 maart 13.30 uur tot 15.30 uur met een informatiebijeenkomst om je kennis te laten maken met het concept van Studiekringen, te horen van leden van Studiekringen wat hun ervaringen zijn en met elkaar te delen hoeveel plezier je kunt hebben in het geestelijk actief blijven.

Laat je overigens niet afschrikken door het woord ‘studie’. In de praktijk gaat het om het met elkaar bespreken van zelfgekozen onderwerpen, van eigen ervaringen en eigen inzichten. De onderwerpen hebben vaak betrekking op de actualiteit, op eigen hobby’s en interesses, of opgedane kennis en ervaring, die je met een ander wilt delen. Zo blijven we samen op een plezierige manier op de hoogte van allerlei ontwikkelingen en zo “intellectueel actief” mogelijk.

De studiekring kenmerkt zich door eigen inbreng, respect voor elkaars inzichten en interessante gedachtewisselingen. Daarnaast draagt zij bij aan een uitbreiding van uw sociale contacten. Het is voor veel deelnemers een moment geworden om naar uit te kijken.

De kosten per seizoen zijn dertig euro inclusief koffie of thee en wat lekkers erbij natuurlijk!

Eén maal per twee weken komt de kring bij elkaar. Een bijeenkomst duurt ongeveer twee uur. Voor belangstellenden houdt de Stadkamer daarom deze informatiebijeenkomst op donderdag 2 maart van 13.30 uur tot 15.30 uur in Stadkamer Stadshagen. De toegang is gratis, we beginnen om 13.30 uur en het adres is: Werkerlaan 1b 8043 LT Zwolle.

Het zou wel fijn zijn als je je vooraf meldt en dat kan door te mailen naar studiekring@stadkamer.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button