Voorpagina

‘Stoomcursus’ Nederlands, Engels of rekenen in herfstvakantie bij Landstede

MBO-instelling Landstede in Zwolle organiseert in de herfstvakantie weer de Vakantieschool.

De Landstede Vakantieschool is bedoeld voor leerlingen in het voortgezet onderwijs en mbo-studenten die hun niveau van het Nederlands, Engels of Rekenen willen verbeteren of die zich extra willen voorbereiden op hun (eind)examen, vervolgopleiding of Proeve van Bekwaamheid.

Ook studenten en volwassenen voor wie Nederlands niet de moedertaal is zijn welkom in deze extra lessen. Landstede is de eerste mbo-instelling in Zwolle en omgeving die deze mogelijkheid sinds 2012 aanbiedt.

Wat leer je

  • Je wilt je niveau van Nederlands, Engels, of Rekenen verbeteren.
  • Je wilt je extra goed voorbereiden op een (eind)examen, vervolgopleiding of Proeve van Bekwaamheid.
  • Je wilt werken in een tempo dat bij jou past, met persoonlijke ondersteuning.
  • Nederlands is niet jouw moedertaal en je wilt graag extra begeleiding.
  • Je ziet het als een investering in jezelf om tijdens de vakantie naar school te gaan.

Serieus les, toch plezier!

De sfeer tijdens de Landstede Vakantieschool is gezellig. Iedereen is namelijk gemotiveerd en gaat ambitieus aan de slag, terwijl het vakantie is. Je bent iedere dag om 13.00 uur vrij, waardoor de Vakantieschool ook te combineren is met een vakantiebaantje of gewoon ontspanning.

Lesprogramma op maat in plezierige omgeving

Op de eerste dag wordt door toetsen en/of gesprekken vastgesteld wat jouw leervragen zijn. Elk traject is bij ons maatwerk en je sluit de Vakantieschool af met een officieel certificaat. Is de periode te kort om je leerdoel te halen? Dan kunnen we je advies geven over een vervolgtraject.

Kosten

De Vakantieschool kost voor deelnemers die niet bij Landstede zijn ingeschreven  € 30,00 per dag. Dit is inclusief studiemateriaal en exclusief een studieboek (à € 12,50).

MBO-studenten en deelnemers van Landstede ontvangen 50% korting op het cursusgeld en betalen € 15,00 per dag.

Leerlingen die nog een opleiding volgen in het voorgezet onderwijs en zich al hebben aangemeld voor een vervolgopleiding bij Landstede-mbo, ontvangen ook 50% korting op de deelnameprijs.

Meer info

Wil je meer weten of wil je je aanmelden voor de Landstede Vakantieschool? Neem dan contact op met de Landstede Infoshop. Je kunt (gratis) bellen met 0800-0245666 of een mailtje sturen naar info@landstede.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button