KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Steun het Fraterhuis en word Vriend

Zwolle – Vanwege de huidige lockdown is Filmtheater Fraterhuis sinds zondag 19 december 2021 gesloten. We hopen je natuurlijk snel (weer) te mogen ontmoeten bij een filmvoorstelling of andere activiteit. Wil je ons ook in de tussentijd steunen? Word dan nu Vriend van het Fraterhuis! Voor 18 euro per twaalf maanden ben je al Vriend. “We hopen ons record van meer dan 5.000 Vrienden met deze actie te verbreken”, aldus Henriëtte Boerhof, directeur van Filmtheater Fraterhuis.

Waarom Vriend worden?

Je bijdrage komt volledig ten goede aan het Fraterhuis en dat maakt voor ons écht het verschil. Als Vriend van het Fraterhuis ontvang je tijdens de lockdown 1 euro korting per film op streamingdienst Picl. Na heropening van het Fraterhuis krijg je 2 euro korting per filmkaartje (€7,50 in plaats van €9,50) en 6 euro korting per Fraterhuis Academie (€10,- in plaats van €16,-). Je ontvangt bovendien regelmatig ons programmablad over films en activiteiten op de deurmat. 

Hoe word je Vriend?

Via de website van Filmtheater Fraterhuis [filmtheaterfraterhuis.nl] kun je een Vriendenpas aanschaffen. Je krijgt de pas dan binnen drie weken thuisgestuurd.

Beeldbepalend

Met in voorgaande jaren 80.000 bezoekers per jaar, twee 4K filmzalen en een verrassende programmering, is Filmtheater Fraterhuis een cultureel A-merk in de wijde regio Zwolle. Het behoort tot de filmtheaters waar regelmatig premières en bijzondere voorstellingen te zien zijn. Daarnaast is er de Fraterhuis Academie; het onderwijsinstituut van het Fraterhuis met iedere maand lezingen en cursussen over film. Ook is Filmtheater Fraterhuis betrokken bij landelijke en regionale culturele evenementen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button