Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Start kaartverkoop vierde SportGala Zwolle

ZWOLLE – De toegangskaarten voor het vierde SportGala Zwolle, zaterdag 31 januari 2015 in het Landstede Sportcentrum, gaan vrijdag 12 december in de verkoop. De kaartjes kosten slechts 5 euro per stuk en zijn op kantoordagen tussen 9.00 en 17.00 uur te koop bij de receptie van het Landstede Sportcentrum, Hogeland 10 in Zwolle. Let wel: er is geen pinmogelijkheid en van 22 december 2014 tot en met 4 januari 2015 is de receptie gesloten. De dresscode tijdens het gala is black tie/smart chique.

Feestelijke sportavond

Het hoofdprogramma van het SportGala Zwolle start zaterdag 31 januari om 20.30 uur met de sportverkiezingen en het Gouden Sportboek. Een half uur eerder gaan de deuren van het Landstede Spotcentrum al open. Rond de klok van 22.15 uur start het daverende slotfeest en gaan de voetjes van de vloer. De feestelijke sportavond eindigt om 00.30 uur. Tot en met 23 december 2014 kan iedereen zijn of haar favoriet(en) nog aandragen via de website www.sportgalazwolle.nl. Er kunnen kandidaten aangedragen worden in tien verschillende categorieën: sportman, sportvrouw, sporttalent, sportcoach, sportploeg, G-sport initiatief, sportvrijwillig(st)er, sportstimuleringsprijs, duurzame sportvereniging en sportiefste schoolinitiatief. Bij de vijf laatstgenoemde categorieën gaat het om digitale publieksverkiezingen. De kandidaten worden genomineerd op basis van hun prestaties in het sportjaar 2014. De belangrijkste criteria hierbij zijn dat de sporters een binding hebben met Zwolle, door in Zwolle te wonen of te sporten bij een Zwolse vereniging/club.

Zelf stemmen

Via de site www.sportgalazwolle.nl kunnen voordrachten worden ingediend. Deze voordrachten dienen voorzien te zijn van extra onderbouwde informatie en contactgegevens voor eventuele nadere informatie. De vakjury nomineert uiteindelijk drie genomineerden per categorie, deze worden op 27 december 2014 bekend gemaakt op www.sportgalazwolle.nl. Er kan vervolgens enkele weken worden gestemd. De stemmen van het publiek tellen voor één derde mee, de beoordeling van de vakjury twee derde. Naast de sportverkiezingen maakt ook het ‘Gouden Sportboek’ van de gemeente Zwolle opnieuw deel uit van het SportGala Zwolle. Elk jaar worden door de gemeente Zwolse sporters uitgenodigd om het boek te ondertekenen tijdens een officiële en feestelijke bijeenkomst, georganiseerd in samenwerking met Topsport Overijssel. Zwolse sporters, die dit jaar een bijzondere sportieve prestatie hebben behaald, kunnen tot en met 23 december 2014 aangemeld worden voor ondertekening van het Gouden Sportboek. Ga voor meer informatie en aanmelden naar www.sportgalazwolle.nl.

 

Sportgala Zwolle

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button