Kunst & CultuurLifestyleNieuws uit ZwolleVoetbalVoorpagina

DE WARME WINTERWANDELING 2014

Trek uw winterschoenen aan en ontdek de historische binnenstad van de dynamische Hanzestad Zwolle met de Warme Winter Wandeling. Tegen het decor van de sfeervol verlichte binnenstad begeleiden stadsgidsen u zodat u de stad Zwolle optimaal kunt ervaren en proeven.

Smaakvolle route

De Warme Winter Wandeling start om 13.30 uur bij het Historisch Centrum Overijssel. U bezoekt hier de tentoonstelling over de geschiedenis van voetbalvereniging PEC Zwolle en aansluitend ontvangt u een kopje koffie en krijgt u uitleg over het Historisch Centrum Overijssel. Eenmaal buiten voert de wandeling u door de knusse straatjes van de Zwolse binnenstad richting de geur van ambachtelijk gebakken Zwolsch Brood van de Stadsbakker en de heerlijke wijnen van Vinotheek Henri Bloem. Op beide locaties worden uw smaakpapillen op de proef gesteld. Ook restaurant de Mandarijn is opgenomen in de route en, volgens traditie in deze wandeling, ligt hier ook een versnapering op u te wachten. Let wel; bovenstaande is slechts een greep uit het totale aanbod langs de route. Meer dan genoeg redenen om deze winter de Hanzestad Zwolle, met het Hanzehuis, op een smakelijke wijze te leren kennen.

Reserveren

De Zwolse Warme Winter Wandeling wordt gehouden op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 december. Start is om 13.30 uur en de wandeling duurt ongeveer 2,5 uur. De kosten bedragen € 10,00 p.p. waarbij alle entreegelden en proeverijen inbegrepen zijn. Er is een maximum gesteld van 40 personen per dag (2 x 20 personen). De groepen lopen verschillende routes, maar bezoeken dezelfde locaties. Reserveren is verplicht. Trek uw winterschoenen aan en boek online via de reserveringsmodule op www.overijsseltrips.nl of telefonisch via Overijsseltrips, tel 038 – 4222299 (ma t/m vrij tussen 09.00 – 15.30 uur). Kijk voor meer inspirerende ideeën voor groepen in Zwolle en omgeving op de website www.overijsseltrips.nl

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button