Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Stadkamer geeft gratis geschenkboek weg over eten

November staat in teken van eten en lezen over voeding

Zwolle – Voor de één een genot voor de ander een verzoeking, maar eten doen we allemaal. Eten en lezen over voeding staan de komende maand bij Stadkamer centraal. Met het gratis geschenkboek voor alle lezers zo lang de voorraad strekt en in de hele maand november smakelijke activiteiten.

Gratis boek

Nederland Leest heeft er een kakelvers nieuw ingrediënt bij: Je bent wat je leest, een geschenkboek dat exclusief in de bibliotheek te verkrijgen is. Het geschenkboek bestaat uit een menu van vijf uiteenlopende gangen, afgewisseld met diverse smaakmakers die vertellen wat Nederland eet en leest over eten.
De auteurs zijn vijf specialisten die het thema elk vanuit hun eigen expertise en stijl benaderen. Zo vormt het boek een verfijnd menu met fictie en non-fictie, spanning en wetenschap en natuurlijk heerlijke recepten.

Activiteiten

Aanvullend organiseert Stadkamer activiteiten rond het thema voeding. Met een Kinderkookfeest, lezingen over o.a. Keukengeheimen van Sientje en Arlette en Wegwijs in de voedingsjungle met voedingsinfo voor ouders. Verder kan men schrijven over voeding, op excursie naar de Vreugdehoeve en
deelnemen aan een walking diner met rondleiding door de stad. Meer informatie op stadkamer.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button