Weer

Eerst grauw, later meer zon

Weerbericht vrijdag 02-11

Zwolle- Vandaag begint de dag met veel wolken en er valt met name in de ochtenduren nog af en toe een bui. Vanaf de middag breekt het wolkendek meer en komt de zon er af en toe bij. Het wordt dan uiteindelijk nog zo’n 11 graden.

In de nacht naar zaterdag koelt het door opklaringen behoorlijk af. Het wordt 0 tot +2 graden. Zaterdag overdag beginnen we vervolgens vrij zonnig maar al snel neemt de bewolking toe en met 12 graden is het een heel normale dag voor begin november. In de nacht naar zondag klaart het breed op en gaat het een graadje vriezen.

Zondag wordt het echt prachtig herfstweer want met 14 graden en volop zon is het echt genieten geblazen onder uiterst droge omstandigheden. Ook de eerste helft van de nieuwe werkweek verloopt zo, al dan wel met iets minder zon. De temperatuur ligt daarbij hoog voor de tijd van het jaar met zo’n 16 graden.

Opgesteld door: Jelle Muller

Meer bekijken
đź’¬ WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Art of Thunders

Weerman RTV Focus Zwolle

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button