Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Sponsortocht door en voor jongeren zoekt sponsoren

Zwolle – Op 23 maart gaat een groep jongeren een uitdaging aan waarbij ze 95 kilometer van Zwolle naar Leeuwarden gaan fietsen. Het gaat om een groep leerlingen die het tussenjaar van Youth for Christ in Zwolle volgen. Met deze uitdaging willen ze geld ophalen voor het jongerenwerk van de organisatie. De jongeren zoeken donoren voor het project.

Youth for Christ

Vanuit de Christelijke grondslag zoekt Youth for Christ jongeren op. De organisatie wil hen helpen groeien en hoop bieden. “Elke jongere heeft een inspirerende gemeenschap nodig om te groeien. Youth for Christ wil vormgeven en bijdragen aan deze inspirerende gemeenschap en christenen toerusten voor missionair jongerenwerk.”

De organisatie biedt in Zwolle verschillende jongerenactiviteiten aan variërend van pannakooi voetbal en inloopavonden tot documentaires maken. Ook organiseert de organisatie het UIT vormingsjaar. Dit is een tussenjaar voor jongeren die bijvoorbeeld net een opleiding zijn begonnen, maar toch ontdekken dat het niks voor ze is. In dit jaar leren ze meer over zichzelf en over hun identiteit in God. Ook krijgen ze coaches die hen helpen groeien om een goede vervolgopleiding te vinden.

Doneer dan een bedrag naar keuze.

Gerelateerde artikelen

Back to top button