Nieuws uit ZwolleSportVoetbalVoorpagina

Speciale VI-covers in Zwolle en Groningen

Voor de tweede keer in korte tijd verschijnt VI deze week met een wisselcover. In Zwolle en omgeving ligt een nummer in de losse verkoop dat gericht is op PEC Zwolle, terwijl in de winkels in Groningen en omstreken een uitgave met een FC Groningen-cover te koop is.
Dit uiteraard vooruitlopend op de finale in de strijd om de KNVB-beker tussen beide clubs, die komende zondag op het programma staat. Op de reguliere editie, die ook de abonnees in de bus krijgen, staat Feyenoorder Jordy Clasie afgebeeld. De inhoud van de VI’s is verder precies hetzelfde.

Voetbal International test hiermee de wisselcover opnieuw, na de succesvolle actie rond het kampioenschap van NEC in de Jupiler League. De VI met speciale NEC-cover, die in Nijmegen en omstreken in de winkels lag, vond gretig aftrek.

In de VI van deze week zit een bijlage over de KNVB-bekerfinale, met daarin onder meer een indringend portret van PEC Zwolle-trainer Ron Jans en een uitgebreid interview met Erwin van de Looi, die bij winst van de beker de succesvolste FC Groningen-trainer in de historie wordt.

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button