Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Vandaag Snuffelmarkt in de IJsselhallen

Vintage is tegenwoordig weer helemaal hip. En dan ben je bij de gezellige Snuffelmarkten die plaatsvinden in IJsselhallen Zwolle aan het juiste adres. Ga als een echte speurneus op zoek naar unieke spullen of zaken die in jouw verzameling nog ontbreken. In 2014 kan dat nog op 2 november en 14 december.

Back in the days

Tegenwoordig vliegen de termen ‘second hand’ en ‘vintage’ ons om de oren. Geen wonder dat de Snuffelmarkt in IJsselhallen Zwolle altijd kan rekenen op grote belangstelling van het publiek. Daarom is het maar goed dat er dit jaar nog twee Snuffelmarkten op het programma staan.

Bezoekers speuren er de honderden kramen af op zoek naar bijvoorbeeld prachtige uurwerken, poppen, speelgoed en miniatuurauto’s. Ideaal voor een gezellig bezoekje samen met vrienden en vriendinnen, familie of collega’s.

De Snuffelmarkt is van 9.00 uur tot 16.30 uur in de IJsselhallen. Voor volwassenen zijn de kosten €4,-, kinderen onder 12 jaar gratis, 80+ gratis en parkeren is ook gratis. Meer informatie is te vinden op www.zwolletouristinfo.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button