Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Sassendonkse Optocht Tribune (SOT) ook dit jaar op de Grote Markt

Zwolle – Tijdens de carnavalsoptocht zal ook dit jaar de welbekende tribune worden geplaatst op de Grote Markt. Evenals de voorgaande jaren is de organisatie weer in handen van de Sassendonkse Optocht Tribune (SOT).

De tribune voor jong en oud geeft een geweldig zicht op de Sassendonkse carnavalsoptocht. Op carnavalszaterdag 18 februari is de tribune vanaf 13.30 uur geopend en in afwachting van de optocht is er natuurlijk weer een gezellig voorprogramma met diverse Sassendonkse artiesten.

De organisatie trakteert u op een hapje en een drankje is te verkrijgen aan de bar (betalen met carnavalsmunties is mogelijk). Wordt de nood te hoog, ook aan een toiletvoorziening is gedacht. De gehele opbrengst van de tribune komt ten goede aan de optocht. Het geld wordt gebruikt voor extra muziek en ruimere start- en prijzengelden waardoor de kwaliteit van de optocht wordt verbeterd.


Bestel nu kaarten voor deze mooie zitplaats met fantastisch uitzicht op de Sass

Sassendonkse optocht!
Kaarten kosten €. 8,00 per persoon en zijn vanaf nu in de voorverkoop verkrijgbaar bij Scholten Fietsgoed Centrum, Luttekestraat 13 of via mtijhaar@gmail.com (ovv naam, telefoonnummer en aantal kaarten)
De SOT verwacht ook nu weer een uitverkochte tribune maar eventuele overgebleven kaarten zijn aan de tribune verkrijgbaar zolang de voorraad strekt!

Gerelateerde artikelen

Back to top button