Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Ron Jans neemt € 10.000,- IKEA cheque in ontvangst voor St. Present

Woensdagochtend, tijdens het feestelijke openingsontbijt voor de nieuwe IKEA vestiging in Zwolle , kreeg Present ambassadeur Ron Jans (trainer PEC Zwolle) een cheque van € 10.000,-. De cheque werd aan Jans uitgereikt door locatiemanager Sandra Schouten van Ikea Zwolle.

Stichting Present zegt hierover het volgende: “Als Present wisten we natuurlijk dat we uitgekozen waren als goed doel, maar dat het dit bedrag zou zijn, was voor ons ook een grote verrassing waar we erg blij mee zijn”.

De cheque is bedoeld om in de IKEA winkel te besteden. Het bedrag komt ten goede aan de hulpontvangers van de stichting. Ron Jans: “We zetten ons in voor mensen die het niet zo makkelijk hebben. Mensen die in armoede leven of leven met een verslaving.”

De stichting Present gaat zich nu bezinnen op de vraag hoe dit bedrag én ten goede kan komen aan de hulpontvangers en hoe dit bedrag tegelijk aan de begeleiding van projecten door Present gekoppeld kan worden.

Ikea stelt overigens niet alleen geld beschikbaar, het managementteam heeft aangeboden dit jaar ook zelf de handen uit de mouwen te willen steken door zich in te zetten in een Present project.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button