Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Rico en Sticks brengen Greatest Hits show Opgezwolle Tot Nu in Hedon

Rico en Sticks behoeven eigenlijk geen introductie. Vanaf hun deelname aan de finale van Grote Prijs Van Nederland met Opgezwolle een begrip bij hiphop minnend Nederland en iconen voor Zwolle. Ook al stopte de rapformatie in 2007, het materiaal heeft nog altijd niet aan populariteit ingeboet. Onlangs deden de heren een Greatest Hits show met A.R.T. in Bitterzoet Amsterdam en dat werd dan ook met ongelooflijk veel enthousiasme ontvangen. Reden genoeg dit nog een keer over te doen en waar kan dat beter dan in hun eigen Zwolle. Poppodium Hedon zal ongetwijfeld uit haar voegen barsten op vrijdag 27 maart dus zorg dat je op tijd een ticket haalt. De voorverkoop start zaterdag a.s. om 10:00 uur.

Hoedenplank, Verre Oosten, Gekke Gerrit; neem een willekeurig Zwols feestje en de tent gaat los bij het instarten van deze tijdloze klassiekers. Hedon, bakermat van de hiphopformatie, was vele malen het toneel van geprezen releases. Op de vraag die het podium afgelopen jaar op Facebook stelde wat men nog echt een keer in het nieuwe pand ziet antwoordde verreweg het merendeel een terugkeer van Opgezwolle.

Met A.R.T. achter de draaitafels geven Rico & Sticks de fans vrijdag 27 maart waar ze al zo lang op hopen: een complete Greatest Hits set met alle Opgezwolle-klassiekers aangevuld met hun hardste solowerk.


RICO & STICKS

OPGEZWOLLE TOT NU

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : vrijdag 27 maart
Open                          : 20:00 uur

Aanvang                     : 21:30 uur
Entree                         : € 15,00

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren